Ahoj, vítám Vás na mém blogu Le Bistrot, na kterém s Vámi chci sdílet mé recepty a zkušenosti z kuchyně.
Jmenuji se Štěpánka Duffková, jsem nadšená kuchařka. Moje nadšení spočívá v tom, že ráda zkouším vařit nová jídla. Vidím recept v časopise a tak ho hned vyzkouším. Vaření vždy bylo a je pro mne relaxací. Dvacet let jsem pracovala ve vrcholovém managementu různých mezinárodních firem. Velkou zkušeností byla moje práce pro francouzské firmy, jelikož jsem měla možnost jíst v nejlepších pražských restauracích, které bohužel jíž neexistují, jako La Perle de Prague či Le Bistrot de Marléne, ale stále jsou mou velikou inspirací (vlastně proto i název mého blogu…). Dále samozřejmě i poznávání zahraničních restaurací – měla jsem tu čest jíst v restauracích, které byly oceněny Michelinskými hvězdami, jejich návštěvy byly pro mne vždy velkou kulinářskou události. Tyto zkušenosti, moje mlsnost a to štěstí, že mám doma tři chlapy, kteří rádi dobře jedí, jsou pro mne důvody, proč ráda vařím.
Skutečnost, že mám spoustu různých výtečných a osvědčených receptů a někdy mi dá velkou práci najít zrovna ten správný, se stala tím pravým důvodem, proč jsem se rozhodla psát tento blog – prostě si uložím své recepty sem a vy se můžete kdykoli podívat, co jsem vařila a jak na to. Ráda vařím zdravě a taky pořád držím dietu, tak i to pro Vás může být inspirací, vařím zdravě a dietně (předem upozorňuji, že někdy vypadnu z role a programu „dietní“ 🙂 ).
Tak neváhejte, dívejte se a zvěte i Vaše známé na návštěvu do „Le Bistrot u Štěpánky“.
Vaše kuchařka Štěpánka
Dobrý den paní Duffková,
rád bych si u Vás objednal:
Cibulovo-sýrový quiche
bramborové škvarkové placky
a
vánočku
Bylo by možno k dodání v týdnu od 11.11.2013?
Děkuji předem,
Vážená paní Duffková,
přijímáte prosím ještě objednávky na mazance?
Děkuji
Dobrý den,
na svém blogu lebistrot.cz píšete o jídle a vaření, a tak se na vás obracím s nabídkou na vyzkoušení prémiové značky italských těstovin Rummo, které jsou novinkou na českém trhu.
Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den
Dobrý den, ráda, když mi napíšete, jakou představu o spolupráci máte, kolik receptů a tak.
Děkuji Štěpánka