Rajčátka s puchýřky

IMG_1200

Když se teď procházíte po trhu, všude se na vás smějí rajčátka. Malá, velká, červená i žlutá. Tak neváhejte a kupte si půl kg červených cherry rajčátek a půl kg žlutých cherry rajčátek. Udělejte si lehounké jídlo, které vám bude chutnat, ale bude vás i bavit napohled.

0,5 kg červených cherry rajčat

0,5 kg žlutých cherry  rajčat

olivový olej

2 šalotky nakrájené najemno

3 stroužky česneku na plátky

sůl, mletý pepř

2 lžíce nakrájené bazalky

2 lžíce hladkolisté petrželky

Na pánvi rozpalte olej, přidejte šalotku a česnek a minutu orestujte. Přidejte umytá rajčátka a nechte je v pánvi 2 minuty, dokud se jim na povrchu udělají puchýřky. Rychle je promíchejte a opékejte další 2 minuty. ještě jednou opakujte. Osolte opepřete, posypte nasekanou bazalkou a petrželkou. Můžete rajčátka dát jako přílohu, ale mi ho máme jako hlavní jídlo.

Napsat komentář

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Log Out / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Log Out / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Log Out / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Log Out / Změnit )

Připojování k %s