Králičí stehna na hořčici

Odmrazovala jsem mrazák a našla jsem 4 opuštěná králičí stehna, nevěděla jsem co s nimi, tak jsem použila tento recept a jsem naprosto unesená. Moc jsem si na stehnech pochutnala, jako přílohu jsem k nim měla kompot z fenyklu, takže naprostá dobrota (recept na fenyklový kompot najdete na Le bistrot).

4 králičí stehna

4 lžíce olivového oleje

3 červené cibule

2 hrsti malých žampionů

3 stroužky česneku

1 svazek čerstvého tymiánu

2 plátky toustového chleba

2 lžíce másla

100 g dijonské hořčice

Stehna osolte a na rozpáleném oleji opečte ze všech stran. Do výpeku dejte pokrájenou cibuli, plátky česneku a žampiony, přidejte tymián a pár minut restujte. Toustový chléb rozdrolte, smíchejte s máslem a vytvořte drobenku. Porce králíka potřete hořčicí, posypte drobenkou a dejte na cibuli se žampiony a pečte na 220°C v troubě 20 minut. Výborná úprava králíka.

Reklamy

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s