Mám nový objev, hovězí líčka. To maso bylo jako mandličky. Recept jsem si sama vymyslela a bylo to ňam.
hovězí lička
olej
cibule
čerstvý tymian
červené víno
cottage cheese
sůl. pepř
V litinovém kastrolu na orestované cibuli zprudka orestujte nakrájená líčka. Osolte, opepřete, přidejte tymián a zalijte červeným vínem a dejte péct do trouby na 190°C na 1,5 hodiny, občas se podívejte a podlijte vodou (já odjela na trh a málem bylo po obědě, bylo to fakt těsně). Maso znovu osolte a opepřete (nešetřete), vyndejte větvičky tymiánu a přidejte cottage cheese. Jako přílohu jsem použila čerstvé těstoviny a byla to velká, ale opravdu velká dobrota. Líčka se tak ujala, že budou jako druhý chod na Hod boží :-), rodino, těš se!.