Hovězí líčka

IMG_0504

Mám nový objev, hovězí líčka. To maso bylo jako mandličky. Recept jsem si sama vymyslela a bylo to ňam.

hovězí lička

olej

cibule

čerstvý tymian

červené víno

cottage cheese

sůl. pepř

V litinovém kastrolu na orestované cibuli zprudka orestujte nakrájená líčka. Osolte, opepřete, přidejte tymián a zalijte červeným vínem a dejte péct do trouby na 190°C na 1,5 hodiny, občas se podívejte a podlijte vodou (já odjela na trh a málem bylo po obědě, bylo to fakt těsně). Maso znovu osolte a opepřete (nešetřete), vyndejte větvičky tymiánu  a přidejte cottage cheese. Jako přílohu jsem použila čerstvé těstoviny a byla to velká, ale opravdu velká dobrota. Líčka se tak ujala, že budou jako druhý chod na Hod boží :-), rodino, těš se!.

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s