Brynzové noky s rajčatovou omáčkou

IMG_0783

Brynzové noky jsou můj výmysl, jelikož mi zbyla náplň do brynzových piroh. Tak jsem k náplni přidala hrubou mouku a vejce a bylo to. Rajčatová omáčka je základní italská a nikdy s ní nic nezkazíte.

200 g vařených nastrouhaných brambor

200 g brynzy

200 g hrubé mouky (když bude potřeba, přidejte)

1 vejce

sůl

na omáčku

1 plechovka pokrájených rajčat

1 mozzarella

1 cibule

3 stroužky česneku

sůl, pepř

čerstvá bazalka

Brambory smíchjte s brynzou, moukou, vajíčkem a vypracujte těsto. Do osolené vařící vody lžičkou vykrajujte noky a vařte 3-5 minut.

Omáčku připravíte, že pokrájenou cibuli a rozmáčklý česnek orestujete na oleji, přidáte rajčata, osolíte opepříte a necháte chvíli dusit. Na do omáčky přidejte mozzarellu  a čerstvou bazalku. Noky omáčkou polijte a můžete obědvat.

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s