Králik na indický způsob

IMG_1081

Králik se na letní dny hodí náramně, jelikož je lehký a zdravý. Když chodíme do indické restaurace, miluji masala čaj. A tak jsem zakoupila v bio potravinách koření masala a vyptala jsem se co s ním mohu podniknout. Rozhodla jsem se pro experiment mezinárodní kuchaně.

porce králíka

cibule

1 lžička curry

1 lžička koření masala

1 cibule

plechovka kokosového mléka

olivový olej

Nakrájenou cibuli orestujte na oleji, pak zprudka opečte osolené porce králíka, přidejte koření masala a curry, přidejte kokosové mléko, přiklopte pokličkou a nechte dusit. Po 20 minutách ochutnejte omáčku, případně osolte a opepřete bílým pepřem. Jako přílohu můžete použít noky, ale i pouhá dušená cuketa s pórkem jsou výborné

 

Reklamy

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s