Salát s foie gras

 

IMG_1350

Nazvala jsem to vzpomínka na Francii. Tento salát jsme si dali k obědu na jedné zahradě v restauraci, bylo to úchvatné, tak jsme si to dnes zopakovali. základ je salát z polníčku, rukoly a ledového salátu a na salátu je chlebová topinka s foie gras.

Udělejte si směs zelených salátů, můžete přidat i pokrájená rajčata.

dresing:

olivový olej

balsamico ocet

med

sůl, bílý pepř

chleba

foie gras

Salát si připravte do mísy, do hrnku si dejte olivový olej a ostatní ingredience a metličkou vyšlehejte, přidejte k salátu, promíchejte. Chleba opečte v topinkovači a na teplou topinku dejte slabý plátek foie gras. Pili jsme k tomu suchý sekt a bylo to opravdu francouzské. Viva la France.

 

 

Advertisements

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s