Vaniláček – Panacota ala La Perle de Prague

IMG_0667

Tento recept mám od šéfkuchaře z restaurace La Perle de Prague, je to opravdu skvělá tečka po nedělním obědě.

70 ml mléka

2 vanilkové lusky

špetka sušeného zázvoru

375 ml šlehačky

2 plátky želatiny

70 g moučkového cukru

Mléko, vanilkové lusky, zázvor, polovina šlehačky 10 minut vaříme.

Po schladnutí přidejte želatinu.

Druhou půlku želatiny ušlehejte a po vychladnutí směsi smíchejte.

Směs nalijte do malých mističek a dejte zchladit. Podávejte s malinovou omáčkou.

Vaniláčky jsou u nás doma opravdu svátek, milujeme je všichni.

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s