Tagliatelle s jehňečím ragů

obrázek

Tento recept připravuji každoročně na Velikonoční neděli, ale myslím, že to můžete zkusit i v průběhu roku.

600 g jehněčího masa

400 g tagliatelle

mrkev stonek řapíkatého celeru

bílá cibule

1,5 dl olivového oleje

2 lžíce rajčatového protlaku

2 dl suchého červeného vína

tymián, pepř, sůl

Maso umelte, lehce osmahněte na oleji, přidejte jemně nasekanou cibuli, řapíkatý celer a mrkev. Po chvíli zalijte vínem a nechte dusit pod pokličkou až mrkev bude měkká. Přidejte tymián a pepř a podle potřeby osolte. Těstoviny uvařte al dente, nechte okapat a pak vmíchejte do ragů.

Je to zatím jediný experiment s jehněčím masem, do kterého jsem se pustila, ale už se chystám i na další.

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

Logo WordPress.com

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s