Mořský vlk s plným břichem bylinek

IMG_0304

Co se snažím hlidat, abychom často jedli mořské ryby. Příprava je snadná a myslím, že tělu dodáváme věci, které opravdu potřebuje. Ryby jezdíme nakupovat do Makra. Máme s tím dobré zkušenosti, ryby jsou čerstvé a občas mi i poradí jak rybu připravit jinak. Mořského vlka máme rádi, maso není suché a kosti jsou snadno zvládnutelné. Tentokrát jsem se rozhodla, že mu naplním bříško.

mořský vlk/ kus na osobu

česnek

sůl

čerstvé bylinky – šalvěj, bazalka, petržel plocholistá, oregáno, tymián – vše co jsem našla v bylinkovém truhlíku.

máslo

Rybu omyjte, osušte, osolte. Bylinky nakrájejte na jemno a smíchejte s utřeným česnekem. Směs dejte rybě do břicha. Takhle jen nasucho dejte péct do trouby na 200° cca 8 minut po každé straně. Až když je ryba hotová a je na talíři, dejte na ní plátek másla. Jako přílohu jsem udělala opečené bramborové plátky.

Advertisements

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s