Pstruh na mandlích

IMG_0417

Už jsem psala, že ryby zařazuji do jídelníčku často, snažím se hodně mořské ryby, ale sladkovodní pstruh je můj miláček.

pstruh

mléko

hladká mouka

mandlové lupínka

sůl, pepř

Vykuchané, oprané pstruhy otřete, rybu vložte do osoleného a opepřeného mléka. Pstruha pak protáhněte v hladké mouce a dejte na pánev, kde jste rozpustili máslo cca 50 g a pozvolna pstruha opékejte 8 minut po jedné straně a 8 minut po druhé straně. Na trošce másla dozlatova opečte mandlové lupínky. Pstruha ozdobte citronem a bazalkou. jako příloha jsou výborné bramborové noky.

IMG_0415

Advertisements

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s