Miluji červenou řepu, kterou si vždy do napeču dopředu. Takže řepu jsme měla připravenou v lednici a potřebovala jsem udělat rychlou večeři, tak mě napadl experiment, který se náramně vyvedl. Smíchala jsem řepu s tuňákem a salát byl na světě.
3 plechovky Calvo tuňáka s česnekem
2 upečené velké červené řepy
1 stroužek česneku nastrouhaný
rukola
olivový olej
hrubá sůl, pepř
balsamicový krém bílý
Pečenou červenou řepu nakrájejte na plátky a ty pokrájejte, jak je vám milo. Přidejte tuňáka a nastrouhaný česnek, přidejte hrubou sůl a pepř. Nakonec přidejte rukolu a balsamicový krém. Když přidáte bílou bagetu máte večeři, která vás potěší. Na tento salát jsem pyšná, protože jsme si ho celý vymyslela a moc mi chutnal.